Windows 10 update is nog gratis tot 29 juli, daarna moet je ervoor betalen!

Windows 10 update is nog gratis tot 29 juli, daarna moet je ervoor betalen!

De kogel is door de kerk: ben je nog niet gratis overgestapt op Windows 10 voor 29 juli aanstaande, dan moet je daarna voor de upgrade betalen.
Een upgrade naar een volledige versie van Windows 10 Home kost 119 dollar. Omgerekend zo’n 105 euro, maar Microsoft heeft nog geen europrijzen bekendgemaakt. Ook andere versies van Windows 10 (zoals Pro) worden niet genoemd. Wie de upgrade naar Windows 10 al heeft gedaan, kan het OS na 29 juli gewoon gratis blijven gebruiken.

Upgrade-melding verdwijnt

Een woordvoerder van het bedrijf zegt tegenover Winbeta daarnaast dat Windows 7- en 8.1-gebruikers mettertijd niet langer worden lastig gevallen met pop-ups die ze proberen over te halen over te stappen op Windows 10. Die goedbedoelde boodschap is veel mensen een doorn in het oog geworden. Er is zelfs software te downloaden die de melding van systemen weert.

Anniversary Update

Windows 10 is hoe dan ook een groot succes voor Microsoft. Het besturingssysteem staat inmiddels op meer dan 300 miljoen apparaten. Het bedrijf stoomt voor de aankomende zomerperiode een grote update klaar, die de Anniversary Update wordt genoemd.

Wilt u ook Windows 10, wij regelen dat!

win10-1

(384)

Over de auteur

Beheerder IT administrator