Website ontwikkeling

WWW

 

 

 

 

 

Mensen zijn tegenwoordig vaak via het internet op zoek naar producten, mensen of diensten. Door deze ontwikkeling kan een website niet meer ontbreken bij een bedrijf.

Een eigen website is ontzettend geschikt om een groot publiek te bereiken.

SchröderIT ontwikkelt websites voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaring zijn wij in staat om een website volledig te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Het realiseren van een website door SchröderIT kent verschillende ontwikkelingsfasen.

Brainstormen Bij het brainstormen is het belangrijk dat wij als bedrijf onze klanten goed leren kennen. Wanneer je een eigen site wil zijn een aantal punten belangrijk om over na te denken.

Wat is het doel van mijn website?
Welke doelgroep wil ik bereiken met mijn website?

Door een goed beeld te krijgen van onze klant kunnen wij een website ontwikkelen die aansluit bij de wensen van onze klanten.

Creatie Aan de hand van de wensen van onze klant maken wij een creatie. Wij passen onze eigen creativiteit toe aan ontwerp dat gebaseerd is op de wensen van de klant. Onze klanten worden telkens op de hoogte gehouden over de stappen die worden gezet vanaf het brainstormen tot de definitieve creatie.

Realisatie Wanneer de definitieve creatie ontwikkeld is en goed gekeurd is door onze klant zal de realisatie van de website plaats vinden. Hierbij geeft SchröderIT een duidelijk tijdspad aan en een prijsopgave.

Online Wanneer de website is gerealiseerd zal deze bekeken worden door de klant. Wanneer de klant 100% tevreden is zorgen wij dat de site online komt. Het is onze taak dat de website door anderen gevonden kan worden op het internet.

Bent u op zoek naar een eigen website, of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.